Receptet på Rawfood bollar ni inte får missa!
Ikväll kör jag en favorit i repris här på bloggen.
Många har skrivit och frågat om dom goda rawfood bollarna jag brukar baka så då känner jag att jag kan ge er receptet igen.
Rawfood bollar som inte smakar ”rawfood”!
Jag har bland annat mina barn som rynkar på näsan åt allt vad rawfood heter och framförallt rawfood bollar.
Dom är liksom jag var, helt på det klara, att när jag äter ”bollar” så ska det vara ”riktiga” chokladbollar.
Men när man äter dessa rawfood bollar känner du i stort sett ingen skillnad.
Dom är magiskt goda.
Så har ni inte bakat dom tidigare så är det dags…
bollar känner du i stort sett ingen skillnad.
Dom är magiskt goda.
Så har ni inte bakat dom tidigare så är det dags…
RAWFOOD BOLLAR CA 25 ST
(beroende på hur stora man gör dom naturligtvis)
18 st dadlar
5 dl havregryn ( går bra med glutenfria)
3-4 msk kakao
3-3½ msk kaffe
1,5 dl kokosolja
2 nypor salt
Kärna ur dadlarna och kör allt i en matberedare. Rulla bollarna i kokos. Försök att inte smaka medan du bakar.. det är omöjligt 🙂
Lycka till!