Hobo Hotell på Brunkebergstorg

Ett av Petter Stordalens nya hotell här i Stockholm är Hobo Hotell på Brunkebergs torg. Hobo är ett designhotell, Men det är mer än bara ännu ett hotell. Hobo har en tanke om gemenskap. Ett ställe där vi kan leva, arbeta, skapa, lära oss och har roligt tillsammans. 

Jag tycker det är väldigt trevligt att semestra i min egen stad så i fredags eftermiddag checkade jag in på Hobo hotell för ett dygn inne i stan. Fylld av mat, dryck och shopping.

Trots att jag inte bor många minuter från stan så är det inte ofta jag är inne instan för att bara vara, strosa omkring, shoppa och ta en AW. Jag åker till någon av våra stora köpcentrum när jag ska handla, det är lite bekvämare :-). Så därför är det alltid trevligt när man tar sig tiden att vara inne i stan.

Checkade som sagt var in på hotellet…

Ett hotell med 210 unika rum

Brunkebergstorg ligger precis ovanför Gallerian så det ligger verkligen mitt i stan. Närhet till allt…

Förutom att det är skönt att bo på hotell så känns det extra lyckligt när man får gå ner på morgonen och äta frukost!

Tycker ni om att bo på hotell?
Då kan ni lägga Hobo Hotell på minnet om ni kommer till Stockholm och vill bo centralt och bra.

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *