Tatuerad lipliner

0 0
Read Time:2 Minute, 42 Second

Tatuerad lipliner istället för en läppenna!
Ja det är fullt möjligt! Gör inte ont men du får ett fantastiskt resultat.
Jag har provat något nytt, som jag så ofta gör!
Jag tycker om att prova nya saker när det gäller skönhet. Saker som egentligen inte syns så väl, men som ger ett fräscht intryck.
Mitt senaste ”ingrepp” var just min lipliner.
Jag har tatuerat den och blev väldigt nöjd.
vi är ännu inte riktigt klara, för det är som med ögonbrynen. Man måste göra det några gånger innan man är klar med hela behandlingen och ser det bästa resultatet.

Varför gjorde jag det då?
Jo, just för att jag vill ha ett fräscht utseende när jag väljer att inte bära makeup. Vilket jag aldrig gör när jag är på gymmet på morgonen och jag bär hellre aldrig makeup när jag är på stranden och solar och badar.
Efter det att jag tatuerade ögonbrynen och eyelinern så känner jag mig alltid pigg och fräsch när jag kliver upp på morgonen och tittar mig i spegeln, trots att jag inte har gjort någonting.
Samma sak känner jag när det gäller läpparna.
Att ha en fin kontur på läpparna utan att ha fyllt dom eller lagt något läppglans eller liknande.

Hur går det till?
Man börjar med att smörja in läpparna med en bedövningssalva för att det inte ska kännas så mycket. Man ligger i ca 30 min med salvan på läpparna för att dom ska bli bedövade.
Sen tar man en nål, som ser ut som en liten ”borste” och ”skuggar” in konturen på läpplinjen. Man ”ritar” alltså inte bara en smal linje, det skulle bli för markant, utan man suddar den lite in mot läppen för att få ett så naturligt intryck som möjligt.
Första gången går man inte riktigt ända ut till mungiporna, just för att se hur färgen sätter sig på läpparna. Alla har olika hudtyper.
Vid andra besöket går man igenom hela läpparna.
Efter behandlingen är det viktigt att smörja in läpparna. För dom blir väldigt torra, och lite svullna. Men det går över på några dagar. Men under dessa dagar kliar det ganska mycket 🙂

Dessa kosmetiska ingrepp ska man vara väldigt försiktig med. Om jag inte hade kommit i kontakt med Gunilla Vinter på Skin Delight Clinic i Gamla Stan så hade jag nog aldrig gjort det. Hon är som en konstnär med sin tatueringspenna.
Hon gör dessutom fransförlängning som bli helt magiska!
Det kanske får bli nästa steg 🙂
Närmast kommer jag att följa med min äldsta sons flickvän dit som tycker att mina ögonbryn blev så bra så att även hon vill tatuera sina!
Så går ni i tankarna att göra någon sån här behandling, tveka inte att boka tid hos Gunilla, eller skriv till mig om ni vill fråga om mina upplevelser.

Kan inte låta bli att visa den här bilden, den ser hemsk ut, men tänk vad Gunilla och jag skrattade åt den. Det är ju ett mardröms scenario.
Men vi lekte lite med färgen… haha…. Vill inte uttala i ord vad jag ser ut som 🙂


Så här såg läpparna ut direkt efter behandlingen. Dom är lite svullna och färgen är ju mörk fortfarande.

Med det vill jag önska er en mysig kväll!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »