Palma är ett av mina favorit resemål

Är det fler än jag som tycker om Palma?

Det är inte många veckor sen jag kom hem från Palma där jag var på en träningsresa. Den här resan var, förutom träning varje morgon, så var det sol och bad som var syftet. Allt för lite återhämtning. Ni som följer mig och mitt liv vet att jag lever ett ganska stressigt liv här hemma och ett sätt för mig att ladda batterierna är att resa till sol och bad. En bra bok och jag blir som en ny människa 🙂

Jag reser hellre till sol och bad än snö och skidor. Det har i och för sig med min olycka att göra också. Innan olyckan åkte jag mycket skidor och tävlade dessutom i min ungdom. Men min fot tillåter inte det längre :-(.

Förutom sol och bad bjuder Palma på bra shopping, god mat och många fina utflycktsmål på ön.

Men dessa dagar fyllde jag dagarna på stranden….

Hinner knappt landa innan jag funderar på vart jag ska åka nästa gång 🙂

Vad är ert favorit resemål och vad gör ni helst på semestern?

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “Sol och bad i Palma”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *