Shopping och middag i Rhodos Stad

0 0
Read Time:1 Minute, 26 Second

En kväll i Rhodos Stad
Om man är på Rhodos men inte bor i Rhodos Stad så tycker jag att man ska ta en kväll inne i stan för lite shopping och middag.
Det gjorde vi!
För 2 år sen när jag var där fick jag en resa som var den bästa av två världar.
Jag hade bokat en ospecificerad resa och fick tillbringa halva tiden ute i kalithea och halva tiden inne stan. Det var absolut den bästa fördelningen.

Den här gången bodde jag ute i Faliraki, det ligger ca 2 mil från Rhodos Stad. En pittoresk liten by med stort utbud av butiker, restauranger och bra bad.
En kväll tog vi bussen in till Rhodos Stad (Taxi tillbaka) för att gå och små shoppa lite grann och äta på en av dom bättre restaurangerna inne i Rhodos Stad, Tamam.
Och självklart en sväng förbi Gamla Stan som är så charmig….

Så vi började med shopping, åt sen en god middag och avslutade kvällen inne i Gamla Stan innan det var dags att ta en taxi tillbaka till Falriaki.

Maten på Tamam är helt magisk och personalen är underbara!

Här får man inte boka bord utan är det fullt står man vackert i kö utanför och väntar, och då bjuds man alltid på nåt att dricka. Någon dessert meny finns inte heller, men man bjuds alltid på glass till efterrätt 🙂

Sen har vi då vackra Gamla Stan….

Tisdagens tips från Rhodos!

Hoppas ni får en mysig kväll, själv ska jag åka iväg en liten sväng med min ”sonhustru”. Jag har haft en fixar dag idag, träning med PT, optikern, hämtat paket…. lika bra att passa på när det inte är så bra väder.

Kram på Er!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »