
Mums på den här löjromspizzan!
Tycker ni om pizza? Tycker ni om löjromspizza?
Jag har några ställen här i Stockholm som jag brukar äta löjromspizza på. Nu är det väldigt sällan jag äter pizza, men när jag väl gör det så vill jag äta en bra pizza.
En av favoriterna är just löjromspizza.
Förra helgen provade jag att göra min egen löjromspizza på Libabröd och den blev så himla god!
Väldigt enkel att göra dessutom…
Löjromspizza på Libabröd
Libabröd
Bredbar chèvre
Riven parmesan
Mandelpotatis
Löjrom
Riv mandelpotatisen i slantar – tunna – sätt in dom i ugnen på 200 grader till dom fått lite färg och blir lite krispiga, som chips
Bred chèvren på Libabrödet
Strö över den rivna parmesanen
Lägg på mandelpotatisen

Grädda i ugnen (250 grader) till osten smällt och pizzan fått lite färg
När pizzan är klar klickas löjromen på

Ät och njut!