Julfirande i flera dagar

Den här julen går nog till historien :-). Förutom att jag har lagat och bjudit på julmat sen i September så hade vi den första julafton här hemma i fredags. Då var mina barn här. Ja, Fanny är ju inte mitt barn men hon blir den flickan jag inte själv fick. Så hon ingår i min benämning ”barn” :-).

Förutom julmaten så hade vi allt som hör julen till. Men istället för julmat lagade jag oxfilé och potatisgratäng. Till dessert blev det Ginos och cheesecake (på beställning från stora skatten 🙂 ). Och sjäkvklart många fina klappar…


Men innan julkappar ska man äta mat….

Min fina ”lilla” tomte 🙂

Och efter julklappsutdelningen får man äta dessert….

Sen var det dags och gå och lägga sig för på lördagsmorgonen åkte vi alla upp till mina föräldrar i Hälsingland för att fira jul där.

Men nu är jag tillbaka i huvudstaden igen och hela dagen och kvällen har det varit fullt upp inför det tredje och sista julfirandet imorgon, den riktiga julafton :-). Just nu kokar riset för fullt på spisen till gröten och Ris à la malta imorgon.

Ha en riktigt mysig dan före dopparedan!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *