Brunch på påskdagen!

Brunch är något jag skulle kunna äta varenda helg! Jag tycker det är SÅ mysigt. I dessa dagar är jag dessutom så rastlös så jag behöver, med all säkerhet dock, få komma ut och röra på mig. Jag är fullt frisk och tillhör ingen riskgrupp. Så i söndags, på självaste påskdagen tog min väninna Ingrid och jag en Brunch på Hotel Diplomat här i Stockholm.

Där var det ordning och reda! Skyltar hade satts upp om att hålla avstånd på 2 meter och sen var det vartannat bord.

Så vi fick njuta av en fantastisk Brunch och ett glas champagne….

Jag hoppas verkligen att Coronatiden snart har nått sin kulmen så det kan bli så normalt det kan bli igen!

Kram och trevlig torsdagskväll 🙂

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “Brunch på Diplomat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *