0 0
Read Time:1 Minute, 43 Second

Dagens outfit från garderoben!
Det är fredag igen och dags för lite inspiration.
Många av er vet jag med glädje tittar in till mig på fredagar för att hitta lite tips och inspiration.
Och jag skulle tro att många av er kan ”shoppa” i er egen garderob i samband med dessa inlägg.
Förmodligen har ni många liknande plagg som jag har men som ni själv inte vet hur ni ska styla.
Och jag hoppas att jag kan hjälpa er med att hitta nygamla plagg i eran garderob som ni kan damma av 🙂

Tyvärr har ju inte sommaren kommit till oss än, den här veckan har det här i huvudstaden varit både kallt och regnigt. Jag längtar SÅ efter lite värme. Jag är så trött på både corona och kyla just nu!

Men nu ska vi inte gnälla – det är ju fredag 🙂

Hoppas ni haft en bra vecka så långt.
Jag fortsätter att jobba hemifrån med en del besök hos kund, vad mer kan jag göra?! Men nästa vecka ska jag ut och åka lite grann och faktiskt träffa några andra kollegor i branschen – för att få lite energi.

Helgen ligger framför våra fötter, vilket också dagens outfit gör…. varsågoda!

Cashmeretröja Mark & Spencer Skinnbyxor Frontrow living Väska Dior Sneakers Steve Madden

Skjorta/jacka ZARA Skinnbyxor By Malene Birger Sneakers Steve Madden Väska Louis Vuitton

Kavaj i linmix H&M – 299 kr = ett kap!! Blus 2ndday (Nu på rea!) Skinnbyxor Fronrow living Sneakers Steve Madden Väska Louis Vuitton

Jacka Busnel Skinnbyxor Frontrow living Hoodie (skönaste ever – superbillig, 279 kr på rea och passar perfekt till tights eller skinnbyxor då den är lite längre) Sneakers Steve Madden Väska Louis Vuitton Keps Gucci

Tunika Arket Skinnbyxor Inwear Sneakers Steve Madden Väska Louis Vuitton

Jeansskjorta och jeans ZARA

Blus HOPE Skinnbyxor Frontrow living Sneakers Steve Madden Väska Louis Vuitton

Vad mer kan jag säga att jag är glad att ni tittar in här hos mig och jag blir lika glad om ni vill lämna en liten kommentar 🙂
Och självklart önskar jag Er en fantastisk fredagskväll!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

12 thoughts on “Shoppa i din egen garderob

  1. Tack för inspirationen!
    Hittade din sida för ett par veckor sen och har därefter hittat mycket bortglömt i mitt dressingroom.
    Trevlig helg/Camilla

  2. Så mycket fint som alltid! Du kan tro att jag letat och rensat i mina garderober,har alltid gillat återanvändning och sparat mycket. I dessa tider är man ju riktigt inne( jag som hade min bästa kläd tid på 80_talet,syrran kallar mig kvarlevan från 80-talet). Tack för all inspo ! Ha en fin helg. Kram!

  3. Jättefina outfits och så fin färg på den blå tröjan. Var kommer den svarta hoodien ifrån?Tack för att du hjälper mig att botanisera lite i garderoben hos mig själv. Det finns en del som jag inte tänker på att jag lan kombinera ihop.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »