En utflykt i Stockholms skärgård

0 0
Read Time:1 Minute, 12 Second

En utflykt i Stockholms skärgård!
När rastlösheten brinner i min kopp då gör jag en utflykt 🙂
Som många av er säkert redan vet så har jag lite svårt att sitta still, jag vill gärna göra någonting. Förutom när jag ligger på en sandstrand, då kan jag ligga raklång i flera timmar och sträckläsa en bok 🙂
Men när jag bara är hemma så kliar det lite i fingrarna.
Jag startar för det mesta mina dagar med ett träningspass, antingen tar jag en PW, cyklar några mil eller åker till gymmet.
Men sen vill jag ändå göra något kul, när jag ändå är ledig 🙂

Så vi satte oss helt enkelt i bilen utan att egentligen ha något mål, men vi hamnade ute på Bullandö, en supermysig marina där ni hittar både restauranger, shopping och en glassfabrik! Så där blev det lite shopping och en god gelato. Jag äter normalt inte så mycket glass, men på sommaren då jag får tag i bra italiensk gelato, då äter jag desto mer.
Apropå gelato, så hade dom gelato i Kroatien också, och den var så nära italiensk gelato man kan komma, supergo!!

På vägen hem därifrån så insåg vi att vi inte ”orkade” laga mat när vi kom hem, så då blev det ett stopp på Batteriet på Rindö, en trevlig restaurang som ligger precis nere vid vattnet.

Dom har även ett supermysigt orangerie där…

Nu får vi se vart nästa utflykt blir….

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »