Den här irriterande känslan i kroppen!

Är det fler än jag som känner att den här pandemin börjar gå en på nerverna?
Jag mår inte alls bra!
Vad jag än gör så känns ingenting roligt. Känner mig mest deprimerad, uttråkad, lätt irriterad och ledsen.
Det jag tidigare tog som givet finns inte längre.
Det finns så mycket jag saknar…
Hotellweekend
Umgås med nära och kära
Restaurangbesök
Korta och långa resor
Gå på bio
Gå på stan och bara strosa runt
Känna sig fri och kunna göra vad jag vill
Ja det finns så mycket jag saknar just nu!
Det finns ju ett talesätt som säger ”man saknar inte kon förrän båset är tomt”, och lite så är det.
Det vi tidigare tagit för givet saknar vi nu när vi inte har det.

Jag försöker självklart göra så gott jag kan. Jag gör om och fixar här hemma. Lagar mat, bakar, ser till att träffa mina barn och ger mig själv lite egen tid.
Vad gör ni för att må bra i dessa tider?

Men vi håller i och håller ut så hoppas vi på en jul tillsammans istället!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “Den här irriterande känslan i kroppen

 1. Jag håller med, känner mig ledsen och trött, utan att egentligen inte förtjäna det för jag har det bra, åker till jobbet och inskränker inte på så mycket, som så många får göra. Men det är en sån total kollaps med allt, hur ska det bli sen liksom? Allt det du beskriver är kanske inte nåt jag tänker så mycket på med saknad (utom umgänget förstås!), det är liksom guldkanten på det vi inte behöver egentligen – men grejen är ju att det är den guldkanten som håller en stor del av vårt samhälle igång…. och för att inte tala om alla våra medmänniskor därute i Europa och världen. Lite typiskt mig att alltid ta helikopterperspektivet 🙂 men oj vad det är tankar som snurrar om allt och hur det ska bli sedan. Så konstigt vore att gå oberörd ur detta, vi måste känna och få sakna, mycket. Kram *Milla

  1. Godmorgon Milla!
   Precis så är det. Vad händer efter detta? Vad blir konsekvenserna? Allt är så overkligt just nu.
   Men vi måste kämpa och se till och komma förbi det här på bästa sätt.
   Ha en fin dag!
   Kram
   Helen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *