Bjud vännerna på glögg utomhus

0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

Glöggmingel utomhus…

Bjud dina närmaste vänner (med förstånd efter rådande rekommendationer) utomhus. Jag förmodar att det är fler än jag som tycker att det börjar bli jobbigt med den pandemi som råder. Men det är inte så mycket vi kan göra utan följa alla råd och se till att vi kommer över det här. Jag saknar att få umgås med nära och kära på ett ”vanligt” sätt. Nu i juletider umgås vi kanske mer än vanligt, utom i år!

I helgen hade vi vänner som skulle komma över på lite glögg men vi insåg ju att det inte var det bästa just nu. Men vi bestämde oss för att vi skulle träffas utomhus, på behörigt avstånd.

Jag har ju väldigt svårt att göra saker och till enkelt när jag bjuder hem vänner. Så att bara bjuda på glögg och en pepparkaka på trappen fanns inte i min värld, så jag tänkte att jag går all in 🙂

Det slutade med att jag pyntade för fullt ute på trappen, ställde ut flera ljuslyktor, tog fram fårskinnsfällar att sitta på, mysiga filtar, infravärme och självklart julmusik.

På menyn sen stod det glögg, pepparkakor, lussebullar, julgodis, skinka, saffransscones, champagne… ja det var nog inte så mycket som fattades 🙂

Så klä på er ordentligt, gör det lite mysigt och bjud ut dina vänner hemma 🙂

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »