0 0
Read Time:1 Minute, 28 Second

Att bara vara på Hotell Havsbaden!
Jag är dålig på att ”bara vara” det ligger inte in min natur, men jag önskade att det vore mer så. För jag skulle verkligen behöva det….
Men när jag är ute och reser eller kommer bort hemifrån, då har jag lättare att bara vara.
På Hotell Havsbaden i Grisslehamn har dom dessutom ett paket som heter just ”bara vara”, och det passar mig alldeles utmärkt när jag åker dit 🙂

Den här gången hade vi en minisvit där inträde till Spa´t ingick, frukost och trerättersmiddag samt att jag hade köpt till Afternoon Tea.
Så i stort sett så var det bara att checka in och låta allting bara hända…

Vi kom upp till hotellet ganska tidigt, men fick checka in.
Däremot så var det två timmar kvar till vi skulle få våran Afternoon Tea. Så vi satte oss där ute i solen, det var en magisk dag vädermässigt, i loungemöblerna och sippade på några glas champagne.

Efter Afternoon tea var det dags att gå ner i Spa´t men jag var så trött så jag la mig på rummet en stund och tog en liten nap innan jag gick ner.. och där hamnade jag ute i en solstol och där låg jag halvsovandes under några timmar.

Kvällen bjöd på en trerätters middag i solnedgången men när det var dags för desserten så valde vi faktiskt att gå in för då hade det börjat bli lite kyligt.

Morgonen efter startade jag upp med ett pass på gymmet innan det var dags att gå all in på det dignande frukostbordet…

Det här är verkligen ett ställe ni ska besöka om ni har möjlighet, jag har varit där flera gånger och det här var inte den sista 🙂

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »