Pizzareceptet ni inte får missa!
Förra helgen gjorde jag en så god pizza som jag la ut en bild på på Instagram och jag fick så många frågor om receptet.
Och då tänkte jag att ni säkert vill ha receptet 🙂
När jag gör pizza hemma så brukar jag ”fuska” med pizzadegen ibland, det är inte alltid jag brukar göra egen deg.
Och anledningen till det är att det finns några riktigt bra färdiga pizzabottnar.
Och då köper jag inte det och kavlar ut den själv, utan jag köper en färdig pizzabotten.
Det finns två olika jag brukar variera mellan och det är en från Fontana, finns oftast där Tex Mex finns.
Den andra är en från Matric, som ligger i kylen med pizzabottnar. Den är absolut min favorit, och det var den jag använde i lördags.
Jag är ju inte så förtjust i tomatsås, pizzasås och varma tomater så jag gör gärna min pizza ”white”.
Och den här gången blev den godare än någonsin, jag satt nog helt tyst under hela måltiden 🙂
White pizza med färdig pizzabotten
Pizzabotten från Matric eller Fontana (eller om du väljer något annat anlternativ)
Västerbottenost
Chèvreost
Päron
Päronmarmelad
Lägg pizzabotten på ett plåt med bakplåtspapper
Strö på riven västerbottenost
Fördela ut chèvreosten i små bitar över pizzan
Dela päronet i mindre bitar och lägg på pizzan
Strö över mer västerbottenost
Grädda i ugnen
Innan servering, klicka på päronmarmelad på pizzan
Magiskt gott!