Vad gör jag på jobbet?
Det undrar jag också ibland 🙂
Men nåt som jag är helt säker på är att jag har mycket att göra, jag har ett flexibelt och roligt jobb.
Jag planerar mina dagar själv och har fantastiska kollegor i branschen.
Med kollegor i branschen menar jag dom som jobbar som jag gör men i andra bolag.
Dessa personer gör jag mycket jobb tillsammans med.
Oftast när jag är ute på mina provluncher som vi kallar det för, en lunch där kunderna får provsmaka våra nya produkter över en lunch, så gör jag det med andra kollegor i branchen.
Jag har ju tex köttdetaljer, medans någon annan kan ha pommes, någon har goda såser och någon annan en magisk dessert, då samarbetar vi så kunderna får en helhetsupplevelse.
Just nu är vi inne i den perioden då vi serverar julbord från oktober till december och då ser det ut så här..
Många gånger kan dagarna bli väldigt långa då jag tidigt på morgonen går upp för att förbereda inför lunchen och beroende på vilken bjudning eller event det är, så kan vi vara klara efter lunch, men ibland innebär det även kvällsarbete med våra kunder, och då kan det se ut så här som det gjorde i Gävle förra veckan….
Som ni kanske förstår så är jag inte så sugen på julmat när julen kommer 🙂
Kram