0 0
Read Time:1 Minute, 57 Second

7 outfits från mys till fest!
Mys outfits eller fest outfits – det väljer du själv 🙂
Den här veckan är det en salig blandning.
Beroende på om jag jobbar hemifrån eller inte så styr jag outfitsen efter det. Hemma sitter jag gärna i mina favorit mysplagg, vilket jag inte kan göra om jag ska ut och träffa kunder.

Och det är precis så min vecka har sett ut, jag har varit högt och lågt, hemma och borta, därav att ni har den saliga blandning ni ser idag.
Men det är så livet ser ut och det är så ni får se det.

Veckan – hur har den då varit?
Inte särskilt likt andra veckor då jag jobbat hemifrån och har många i min närhet som har drabbats av Corona.
Det har varit jobb på dagarna och massor med serier och filmer på kvällarna.
En rätt tråkig vecka egentligen 🙂
Skulle ju ha varit i Åre den här veckan där då också mina barn skulle ha kommit upp och hälsat på mig, men dom får iväg ändå och jag hoppas dom kan komma upp och hälsa på mig under dom andra veckorna jag ska vara där uppe under vintern.

Men nu är helgen kommen och jag har inga större planer för den heller, ska iväg på en liten grej på söndag lite snabbt, men annars blir det en lugn och skön helg. Har en lång jobbhelg nästa helg så jag får ladda inför den.

Innan jag sjunker in i mitt fredagsmood i soffan så ska ni få se hur min vecka har sett ut…

Kofta Sand Copenhagen – Topp Rue de Femme – Skinnbyxor Frontrow Living – Boots gamla

Topp Filippa K – Byxor gamla – Väska Max Mara

Dunväst Neo Noir – Tröja H&M – Tights Filippa K – Kängor Inuikki

Blus MQ Marqet – Skinnbyxor Frontrow Living

Lång Väst (liknande) – Tröja H&M – Tights Filippa K – Boots Alohas – Mössa Jackie Shops

Tröja MQ Marqet liknande här – Väst köpt i Palma – Skinnbyxor Frontrow Living – Boost ZARA

Topp Lindex – Kjol MQ Marqet (halva priset) – Loafers Steve Madden – Väska STAND STUDIO

Bättre än så här blir det inte den här veckan – men för att ni ska förstå lite hur mycket jobba det ligger bakom, så för att få fram dom här sju bilderna har det knäppts flera hundra bilder, och så är det varje vecka 🙂

Njut av fredagen!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “7 outfits från mys till fest

  1. Din sida är grym, tittar varje dag🙌👌skulle gärna ”gillA” Men vet inte om man kan, lite masigt o gå in o skriva här var gång – vill alltså bara säga keep on, du är fantastisk älskar dina inlägg, stil, recept, inredning – ja ALLT!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »