0 0
Read Time:1 Minute, 35 Second

(Det här är ett samarbete med Hello Fresh och innehåller annonslänkar)

Laga middag med Hello Fresh!
Jag säger bara – Hello Fresh! –
Ni hör ju bara på namnet hur fräscht det är 🙂
Skämt och sido men den här matkassen är inte att leka med. Jag längtar varje dag tills jag får komma hem och laga middag.
Det är så fantastiskt goda recept och så enkelt.

Jag har leverans på lördagar, då kommer den levererad i en kartong och i den kartongen ligger det flera stycken pappåsar med olika färger på, du kan självklart själv välja hur många dagar du vill ha middag, jag brukar välja 5 st, tycker det är skönt att inte behöva handla under veckodagarna, och på fredagar är jag så trött :-). Så 5 middagar är alldeles perfekt för mig, men ni kan välja 3 eller 4 middagar vilket som passar er. Och ni kan välja en kasse för 2 eller 4 personer.
Och dom färger som prickarna har på påsen, dom färgkoderna hittar ni sen på varje receptblad. Så det är bara att välja ett recept, gå till kylskåpet och ta fram samma färg som receptet har och börja laga mat.
Kan det bli lättare? Kan det bli godar?
Det är tveksamt.

Här är några av dom goda middagarna vi lagat sen leveransen i lördags, det har varit lax, halloumi, köttfärs bowl och ikväll blir det kotlett….

Eftersom jag har haft den här påsen ett tag och inte vill vara utan den så tänkte jag att ni också skulle få chansen att prova på den till ett kanonerbjudande!

  Ni får 30% rabatt på dina 2 första boxar och 20% på den tredje och fjärde boxen. Upp till 965 SEK rabatt på dina 4 första boxar
(Det var ett sånt erbjudande jag provade sen ville jag inte sluta 🙂 )

Beställ matkassen här!

Det är nog den bästa presenten du kan ge till dig själv 🙂

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »