Linjerna och huvudvärken är borta med hjälp av Botox

1 0
Read Time:1 Minute, 33 Second

Linjerna och huvudvärken är borta med hjälp av Botox!
Då var det dags att fylla på med Botox igen. (ja jag vet att alla inte tycker om det, men jag önskar att vi är vuxna människor som tar ansvar för vårt egna handlande 🙂 )
Förutom huvudvärken som försvinner så är det väldigt skönt (tycker jag) att få bort dom linjerna som jag har i pannan och min arga rynka mellan ögonen.

Det är så små mängder som används. Och går man till någon som kan och vet vad dom gör så finns det ingen fara. Men var som sagt väldigt noga med vilken/vilka ni går till! Det kan gå riktigt illa, eller så blir du lurad av att dom bara sprutar in koksaltlösning… det kan också hända.

Sist jag var iväg och gjorde det var i januari, så det är inte speciellt ofta jag behöver fylla på, ca 3 ggr/år.

Visste ni förresten att man kan ta Botox mot ”gummy smile”. Gummy smile kallas det för när man visar väldigt mycket av tandköttet när man skrattar. Då kan man ta Botox precis vid näsvingarna så får det läppen att slappna av lite så den inte visar så mycket av tandköttet.


Och som vanligt går jag till Marie på Skin Delight Clinic, det finns ingen annan som får göra den här behandlingen på mig!
Det är så många bland mina vänner som också har gått till Marie och är så nöjda av resultaten dom får.

Marie är legitimerad sjuksköterska med mångårig och dokumenterad erfarenhet att utföra dessa behandlingar. Hon har också mer än 25 års yrkeserfarenhet från svensk akutsjukvård. Självklart är hon och kliniken certifierad och kliniken innehar patientförsäkring.
Så ni är i trygga händer när ni går hit!

Har ni frågor om olika behandlingar, tveka inte att ta kontakt med Marie!

Kram från en slät och fin panna 🙂

Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »