Måndagsbubbel och middagsgäster

0 0
Read Time:1 Minute, 5 Second

Måndagsbubbel och middagsgäster!
Måndag och bubbel och mysiga middagsgäster, visst är det härligt med semester ändå 🙂
Normalt så kanske jag inte bjuder på vare sig champagne eller middag på en måndag, fast det kanske jag skulle göra förresten, eftersom jag inte tycker om måndagar. Då kanske dom skulle bli lite roligare 🙂
Men på semestern så är alla dagar lördagar!

I måndags kom min äldsta son hit med sina kompisar och vi åt och drack ända in på småtimmarna 🙂
Jag känner mig så lyckligt lottad att mina barn vill umgås med mig och dessutom tillsammans med sina kompisar!

Det blev några härliga små förrätter tillsammans med en stor flaska Pol Roger. Jag har vid ett tidigare tillfälle fått en 1,5 liters Pol Roger av min son, och det är ju ingen flaska man öppnar om man bara är två som ska dricka. Så nu passade jag på att öppna den när vi var så många, och den är ju såå god!!

Sen blev det en härlig grillbricka till huvudrätt och till dessert gjorde jag en barnslig marängsviss, det är ju barnsligt gott och dom flesta tycker om det 🙂
Tyvärr hann jag inte ta någon bild på desserten, det är ju ett tecken på att kvällen var väldigt trevlig….

Hoppas ni också njuter av semester 🙂

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »