0 0
Read Time:1 Minute, 2 Second

Att fira i dagarna tre!
Så har mitt firande i dagarna tre gått mig förbi, men dagar som jag kommer att leva på länge. Först fick jag några härliga dagar i Köpenhamn med massor av god mat, fantastiska drycker, underbara middagar och fina presenter.
Jag skulle kunna tänka mig att fylla år lite oftare, om det var så att jag slapp bli ett år äldre varje gång 🙂
Och sen under söndagen när vi var hemma igen blev det ett mysigt firande med mina grabbar över en Brunch på Hotel Kung Carl.

Det är såna här gånger jag önskade att jag kunde stanna tiden, jag träffar inte mina barn varje dag, men vi pratas vid i telefon mer eller mindre minst en gång om dagen. Men det skulle vara mysigt att ha dom i samma stad. Nu börjar jag förstå varför min egen mamma alltid sagt att hon tycker att det är så tråkigt att vi är så långt ifrån varandra….

Eftersom jag hade så härliga dagar i Köpenhamn och på Brunchen så tänkte jag dela med mig av lite bilder….

Kunde inte önska mig bättre dagar 🙂

Söndagen tillbringades med mina älskade söner..

Nu är jag tillbaka till vardagen igen men lägger många fina stunder till minnesbanken.

Kram

Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “Att fira i dagarna tre

 1. Vilket härligt födelsedagsfirande!
  Dina glasögon, så snygga!!
  Är de vanliga solisar?
  Vad är det för märke?
  & vart kan man hitta dem?
  Tack för all inspiration!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *