1 0
Read Time:2 Minute, 0 Second

Dagens outfit och snön har fallit!
Dagens outfit och nu har vi fått så mycket snö. Häromdagen vakande jag upp till 40 cm snö. Helt galet!
Bara över en natt.
Vet inte om jag blev så lycklig över det, men det blir åtminstone lite ljusare 🙂
Det som har varit lite svårare under veckan är ju att jag kör väldigt mycket bil i mitt jobb, och det har inte varit så lätt att komma iväg överallt.
Men som tur är så har jag bytt till vinterdäck!
Men det gjorde jag egentligen för att jag ska upp till Åre i två veckor nu, så det var ju lite tur i oturen 🙂

Den här veckan har gått i 120. Har massor på jobbet och sen på kvällarna har jag stökat runt som värsta tomtemor, för imorgon ska vi ha ett stort adventsmingel här hemma, så jag har bakat, handlat, bokat möbler och porslin och mycket mer därtill. Så nu hoppas jag att allt faller på plats tills imorgon, ikväll blir det att sätta upp borden och griljera julskinka 🙂

Jag har åtminstone hunnit träffa några vänner och varit ut och käkat lite gott, det är ett måste i mitt liv för att ladda om batterierna lite grann.

Om jag personligen inte kan ladda era batterier så hoppas jag att jag kan ladda lite inspiration till er från dagens outfit. Det ser ju lite roligt ut när det ena dagen är bar mark och nästa snö, men så är det 🙂

Kofta Massimo Dutti – Topp PiecesVäska Latalia – Byxor Five Units – Boots Valdy Living

Tröja Gina TricotByxor Valdy Living – Boots Massimo DuttiVäska Latalia

Tröja Massimo Dutti – Skinnbyxor Frontrow Living – Boots Valdy Living – Väska Latalia

Halsduk H&MKlänning StyelinStövlar Vagabond – Väska Latalia Valdy Living

Glitter topp MQ Marqet – Skinnbyxor gamla – Boots Valdy Living – Väska Latalia

Kavaj och kjol Neo Noir – Stövlar Vagabond – Väska Latalia

Blus Second Female – Skinnkjol gammal – Boots A Pair

Och sen är det så många som har frågat om mina fantastiska väskor i äkta skinn från Italien som jag köper hos Latalia – Nu får ni en rabattkod av mig, som ger er hela 25% rabatt, och det händer bara en gång per år och det är vid Black Friday, så passa på att köp någon av hennes magiska väskor!! (Både till dig själv och till julklapp)
Använd koden ”VITAE25”
(Gäller på väskor som finns i lagret – ej förbeställningar)

Kram

Happy
Happy
40 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
60 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Dagens outfit och snön har fallit

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *