0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second

Ingen rast och ingen ro!
Ibland önskar jag att jag kunde göra någonting ”normalt” 🙂
Men så fort jag sätter igång med någonting så måste allt bli klart så fort som möjligt.
Det är ju både på gott och ont….

I helgen tänkte jag att jag iallafall en av dagarna skulle ta det lugnt, men när jag började titta på min to-do lista så insåg jag ganska snabbt att det skulle ta några timmar att rensa på den listan, men det var ju klart att jag gjorde det. Men jag fick lite go fika som belöning 🙂

I söndags var det dags att tömma mitt andra hem. Jag har under flera år haft ett av mina boenden uthyrt, men nu har dom som hyrt den köpt den, och nu var det dags att tömma min lägenhet. Jag sålde i och för sig lägenheten med alla möbler, men jag hade ju väldigt mycket dekoration, glas, tallrikar osv. Trodde väl i mitt stilla sinne att det skulle gå ganska snabbt, för jag hade varit där innan och tömt mina 2 förråd.
Men det tog sin lilla tid… ändå var vi fem personer som kämpade på 🙂


Efter avslutat kämpande med att köra iväg saker till återbruket, lämnat på ett lager och kört hem lite saker så var vi väldigt hungriga………

Hoppas ni hade en lugn och skön helg och att veckan har börjat bra 🙂

Kram

Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *