6 0
Read Time:2 Minute, 5 Second

Årets första inspiration!

Nu skäms jag verkligen!
Det var alldeles för länge jag tittade in här till Er, men jag har haft fullt upp den sista tiden.
Förutom att jag jobbar väldigt mycket så läser jag några olika utbildningar, jag har en sjuk mor jag försöker träffa så mycket jag bara kan, det är barn som fyllt och fyller år och däremellan har det varit både jul och nyår, det är i och för sig ingen ursäkt, men iallafall en förklaring 🙂

Men nu är jag här, och tänkte ge er lite inspiration från min egen garderob. Jag har själv inte varit ute i butikerna och gjort några kläd fynd, jag har mer riktat in mig på inredning och möbler, då jag håller på att bygga om mitt kontor, som inom kort kommer att bli min online studio, så ni som är intresserade av att lära er mer om hur ni slipper garderobsångest, hur ni lär ett att shoppa smart och framför allt slipper alla ”felköp”, håll utkik för inom några veckor öppnar jag upp min första online kurs – for free – dessutom 🙂
Låter det intressant?

Jag hoppas självklart att ni haft en underbar jul, hur ni än har firat den, eller inte firat den. Jag har i stort sett ägnat hela min jul till min familj och min älskade mor.
Jobbat lite grann, varit lite ledig, tränat, lagt om kosten efter allt frossande, träffat nya inspirerande personer som jag tror kommer att fylla en stor funktion i mitt liv.
Jag har inga nyårslöften, men jag har några mål under 2024 som jag hoppas ska kunna genomföra.
Har ni några nyårslöften?

Apropå garderobsångest så hoppas jag att jag kan underlätta den lite grann genom mina outfits…

Tröja Arket (på rea) – Skinnbyxor Frontrow Living – Skor ZARA – Väska Louis Vuitton

Blus By Malina – Skinnbyxor Five Units – Väska Tory Burch

Vit Skjorta Tröja Oui (halva priset just nu) – Skinnbyxor By Malina

Tröja MQ Marqet Kjol MQ Marqet – Boots ZARA Väska Latalia (på rea) – Rosett på tröjan KappAhl

Blus By MalinaKjol H&MSkor Flattered

Tröja Vila – skinnKjol Notes du Nord – Stövlar Vagabond – Väska Gina Tricot

Kavaj MQ MarqetKlänning MQ Marqet – Loafers Tory Burch Väska Jackie Halsband By Jolima

Tröja In Wear – Väst ZARA (gammal) – Skinnbyxor In WearSkor Flattered

Så där kära läsare – nu hoppas jag att jag ska kunna vara här inne lite oftare än vad det varit, men fram tills att vi ”ses igen” så får ni ha en riktigt skön helg när den kommer 🙂

Kram

Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “Årets första inspiration

  1. Har saknat dina inlägg men du behöver verkligen inte be om ursäkt för att livet kommer emellan. Tack för veckans inspiration, nu har jag nästa veckas klädschema klart för mig 🙂 Veckans favorit, leo-outfiten, men måste bara säga att du verkligen klär i rött!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »