0 0
Read Time:37 Second

Godmorgon alla glada!
Vaknar upp och inser att det redan är torsdag, har massor att göra på jobbet idag, i eftermiddag blir det hårfix, måste ta ur mina exstensions så jag får klippa topparna på mitt slitna sommarhår, blir klippning imorgon, sen måste även naglarna fixas…. Ikväll blir det ett besök hos min underbara ” i väntans tider” väninna som jag känt sedan 5 års ålder 😉 Sen måste det väl packas och tvättas lite, åker på konferens med jobbet på lördag, 1 vecka till Turkiet.. Men, innan dess är det mycket som måste fixas, hoppas dom 24 timmarna på dygnet räcker till….
Men vi hörs snart igen. Ha en underbar dag!
Kram

Dagens outfit: Tröja Du och Jag, byxor Nolita, skor munderingskompaniet.
 Allt från Tullhuset Living

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »