0 0
Read Time:49 Second

Aj Aj Aj…..
Ikväll var det dags för lite sprutor!

Nu är det inte bara aj aj aj för att det inte är så kul att ta sprutor. Det är också aj aj aj för att vi verkligen var ute i sista minuten. Min födelsedag närmar sig….. och med den väntar en underbar zemezter….. och dit resan går krävs en del vaccinationer. Vilket jag hade glömt bort. Vi hade behövt tagit sprutorna senast i måndags för att hinna med alla innan vi åker…
Men vi har med, nästan ingen marginal alls, ikväll tagit dom första sprutorna och får nu ta nästa spruta om 3 veckor.


Jag kan knappt tro att det är sant… om bra precis 5 veckor sitter jag här och sippar på en god drink och försöker få upp några kokosnötter 🙂
Som jag längtar!!

Men nu är iallafall den första delen av sprutan tagen, nu ska jag bara komma ihåg att ta nästa om några veckor.

Ha en fortsatt fin kväll!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »