0 0
Read Time:1 Minute, 25 Second

Åååå.. idag är det dags att åka iväg med mina kära arbetskamrater på konferens till Side i Turkiet, men först blir det en powerwalk (som vanligt…) en härlig frukost och sen den sista packningen. Jag (som säkert många andra tjejer också) har en tendens att packa alldeles för MYCKET 😉 men det är ju SÅ viktigt att få med allting.. Jag har dessutom tagit med alldeles för mycket skor så dom får jag packa i mitt handbagage….. Mina fina klänningar har jag lämnat till sist, kan inte välja så jag tar med mig alla mina favoriter, och ett märke som jag har blivit helt såld på är Valerie, dessa vackra skapelser finns att köpa på Tullhuset i Västerås.

 

                       Det här är en av anledningarna till att jag inte tidigare visat
                       mitt sovrum… hihi…

                                         Ha en underbar dag så hörs vi snart…..

                                                          Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »