0 0
Read Time:43 Second

Visst är det härligt att vara på resande fot? Men inte lika roligt när man tar med sig för mycket i resväskan…. hmm… trodde i min enfald att det var 20 kg som gällde… Tjena!! Inte den här gången inte… denna resa och med detta bolag var det BARA 15 kg!! Men hallå!! Det går ju bara inte!! Eller hur? Är det någon som kan gissa vad fröken hade i övervikt?? Trodde väl de… 13 kg!! 13 kg!! Som tur var hade vi en super gullig kvinna i incheckningsdisken som köpte mitt bedjande och bönande… Puuh!!! Men hur ska jag göra på hemvägen? Blir att shoppa lite nya väskor här nere som jag får ta som handbagage…

Ikväll väntar en fantastisk middag på stranden med hela gänget, bilder kommer senare.

Ha nu en underbar kväll kära vänner!

Kramiz

Här spenderar jag mina luncher… Nice!!
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »