0 0
Read Time:1 Minute, 12 Second

Hur många kvällar har man inte lagt sig och hur många mornar har man inte vaknat och tänkt, att idag, idag, ska jag ta tag i min vikt, idag ska jag börja äta sunt och träna…. hmm… tanken är alltid god! Men imorgon kanske 😉
Dagen har gått fort, vilket jag tycker är bra, för ikväll har det varit en rolig fotostund nere vid vattnet. OJ OJ OJ!! Vilka häftiga kort vi fått..

Kul att så många av Er tyckte om ringarna som jag la ut igår från ByNika. Finns även halsband och armband som ni kommer få bilder på snart…. super fina!!

Idag blev jag även inbjuden till att vara med och sponsra ett come-together-party för en fin butik här i huvudstaden, så nu planeras det för fullt, kommer att gå av stapeln här i september.

Fredag och mys hör ihop, på tallriken ikväll fanns det lax, fylld med en blandning av fetaost, basilikapesto och pinjenötter,som tillbehör fanns bla. romsås och sallad. Till dessert serverades en ugnsvarm äppelpaj med vaniljglass… Mumms!!!!

Nu kan jag INTE hålla mig längre… ni MÅSTE bara få se några pics från fotograferingen….

 
Imorgon kommer ni att få se fler bilder 😉
 
 
Dags att lägga huvudet på kudden för imorgon bär det av till Västerås, min lilla skatt skall spela match och sen blir det naturligtvis ett besök på underbara Tullhuset!
 
 
Bonne nuit!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

3 thoughts on “Hej på Er!

  1. Hej Helen! Lycka till med din blogg. Kommer att följa den…Vad har du för glasögon?? Dior??? Jättefina..Mvh M

  2. Snygga Bilder – du är verkligen ByNika en fotomodell:=) välkommen i gänget. Själv förundrar jag mig hur man på några timmar vaknar upp i en ny världsdel
    kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »