Sommartider är Smoothiestider

0 0
Read Time:1 Minute, 4 Second

(Det här är ett samarbete med Cervera och innehåller annonslänkar)

Här hemma tillverkas det Smoothies på löpande band!
Jag är så glad att jag äntligen har köpt en blender. Jag har tidigare bara haft en mixerstav och jag tycker inte att det blir lika bra. Dessutom stänker det en hel del.
Men nu hittade jag en Wilfa hos Cervera.

Eftersom jag oftast tränar på mornarna innan jobbet så tar jag alltid med mig frukost, oftast youghurt med lite frukt eller bär. Men nu när jag gör smoothies är det så mycket lättare. Bara hälla upp det i en flaska och bära med sig.

När jag valde blender var jag noga med vilken watt den hade, för motorn måste vara stark. Så den jag köpte hade 1200 W. Ni hittar den Här. Förutom att göra smoothies kan den även göra varm mat och det följer en matpress med inbyggd termometer som man kan röra om maten  med och som mäter temperaturen.

Redan första dagen gjorde jag smoothies två gånger 🙂 blev så himla gott!

Jag tog lite av vad jag hade hemma:

Apelsin
Banan
Äpple
Mango
Ingefära
Hallon

Sen 2 dl Alpro soya youghurt, naturell, men lite vaniljsocker i.

Ett perfekt mellanmål dessutom…

För mig en riktigt bra investering 🙂

Alla blender hittar ni Här!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »