Måndagsmys i höstrusket

0 0
Read Time:28 Second

Brrr… idag har det verkligen varit höstkänsla här i staden, vart tog sommaren vägen som vi inte har haft? Men lite mysigt är det ändå när man kryper upp i soffan när mörkret faller på och man tänder lite ljus. Väntar på att lite nytt för hemmet ska dimpa ner i brevlådan.

Kvällen har verkligen varit soft. God mat, film och levande ljus tillsammans med någon jag tycker om… alltså inget att klaga på 😉 Här får ni lite pics… kunde dock inte låta bli att blogga lite under tiden…. hihi…

Sov gott och dröm sött!
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »