(Detta är ett samarbete med ellos och innehåller annonslänkar)

Tjohoo! Nu är våren här, iallafall på ellos hem och inredningsavdelning, vad glad jag blir över att se dessa ljusa härliga pasteller i det dystra mörka januariväder som vi har. Det är helt fantastiskt. Nu vill man göra om allting igen :-). Vårens trender går i ljusa naturtoner och softa pasteller och sammet står fortfarande i fokus ihop med dom naturliga materialen som mässing och marmor och det har verkligen ellos tagit fasta på. Hur härlig är inte den rosa dagbädden på bilden? Jag vill bara gå och lägga mig och läsa en bra bok :-). Men som vanligt så har man ju inte plats för allting, trots att man önskade. Men man kan alltid tänka om, om jag får större boende, om jag vinner på lotto osv. Men nya lampor, mattor, kuddfodral, överkast osv finns det alltid plats till. När jag såg att ellos kommit med den första vårkollektionen så dök jag in på deras hemsida direkt och har naturligtvis sett massor av fina saker och tänkte naturligtvis insperera er med dessa också. Vad tycker ni om vårens nyheter? Jag säger som vanligt när det kommer nyheter från ellos, dom har gjort det igen! Dom lyckas alltid!

Fram till den 15 januari har dom dessutom 20% rabatt på all inredning och den rabatten gäller även reavaror, så titta gärna in på rea avdelingen på hem och inredning också. Så passa på att göra dom första vårfynden eller dom sista reafynden.


Nya fina kuddar i sammet som finns i 8 olika färger och kostar endast 99 kr/st


Gardiner i sammet, så snyggt och är bra om man vill ha mörkt i sovrummet, finns i många olika färger


Vad sägs om en ny ryamatta?


Eller en mjuk matta i viskos finns i olika färger

Hur snyggt är inte det här rummet med den rödare mattan, vårens trender går även i lite brända toner som röd/terracotta…


Nu var det inte länge sen jag köpt nya köksstolar, men hur snygga är inte dom här???

Det här är bara några av alla dom härliga nyheterna som kommit in, vissa saker har redan tagit slut såg jag, helt otroligt, så vänta inte för länge om ni vill ha något nytt redan nu.

Ni hittar alla inredningsnyheter HÄR

Keep on shopping 🙂

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *