0 0
Read Time:1 Minute, 54 Second

Halloj där! Hösten följer mig vart jag än går nu, antingen är det höstmode eller höststormar, båtturen över till Gotland i dag var lugn och inte alls vågig men väl ute på däck blåste det rätt bra, ni ska få se några roliga pics…..
Lite soft att sitta på båten i några timmar och ta det lugnt, läste lite intredningstidningar och fick ytterligare lite ideér.
Väl framme var det mycket att förbereda inför morgondagen, men just nu är allt klart förutom att jag inväntar 100 nybakta baugetter fyllda med ost och skinka som anländer till hotellet i morgon bitti, som jag ska bjuda på på golftävlingen.

Hade 30 minuter över innan min favorit affär här på Visby, Sooda, stängde när jag var klar med allt för dagen, men lätt springande steg hann jag dit, och tur var väl det, för där fanns lite höstnytt som jag inte kunde undvika, ska visa er senare i veckan ,-)

Har till denna vistelse bytt hotell, bor numera på Donners hotell här på Visby, jag kan inte hitta ord, wow, ooops, amazing… här talar vi om inredning, SÅ fint!!
I kväll har vi dessutom ätit på restaurangen La Masia, en Spansk tapas restaurang som ligger invid hotellet, ååååå vilken god mat, för att inte prata om deras Cava…. OCH deras Rioja vin!! För Er som ska till Visby kan jag VARMT rekommendera detta ställe, Mattias, som äger restaurangen är dessutom super trevlig!

Nu har jag precis gjort i ordning 100 påsar med lite smått och gått  tills i morgon och känner att jag behöver få sova några timmar, det blir en LÅNG dag i morgon!

Här kommer lite pics från dagen och hotellet… (tur att man inte är rädd om frisyren..)

Har på mig tröja från Hunky Dory, grå blus Hunky Dory, Jeans Mos Mosh och som vanligt mina favorit skor från Munderingskompaniet. Finns hos Tullhuset Living.
 
          Donners Hotell
      Kolla in dessa bilder, SÅ fantastiskt!! Känner mig som en drottning…
 
Skulle inte bli SÅ ledsen om det såg ut så här hemma hos mig…. Nice inredning!
 
Men nu kära vänner måste jag säga GOD NATT om jag ska orka upp i morgon 😉
 
 
 
 
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “Gotland

  1. Fångad av en stormvind!! Fint hotell du hittade. Den stora svarta tavlan vet jag var den är köpt! En av mina leverantörer säljer den 🙂 Kram Ulrika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »