0 0
Read Time:1 Minute, 30 Second

Nu skiner äntligen solen här i huvudstaden men min hals vill inte ge sig, har dessutom pratat så mycket idag så jag har nästan ingen röst kvar 😉
Det är många som frågat vad jag använder för hudvård och makeup, tänkte att jag skulle vara så snäll och svara på de … så här kommer några pics (på en liten del) av det som finns i mitt badrumsskåp 😉

När det gäller hudvård så använder jag Elisabeth Ardens serie Prevage, för mig helt outstanding! Det är serum för ansiktet och ögon, dag och nattcreme samt ögon creme.
Testa om ni inte redan gjort det!!
 
 
Lite av det bästa som är mina favoriter just nu, förutom foundation från Lancome som jag blandar lite själv med olika färger (som inte finns med på bild) så är jag helt kär i min nya parfym
 Lolita Lempicka <3
Ansiktsoljan från Clarins som jag tar några droppar av innan jag lägger på serumet från Elisabeth Arden, en skummask från Bliss, finns äntligen i Sverige!! min har jag köpt på Åhlens, SÅ skön! Rouge från Chanel, läppglans från Clarins, vårdande och ger perfekt glans. Primer från Guerlain som jag använder innan jag lägger foundation. Nya mascaran från Lancome, STAR, som blivit min favvo för hösten!
 
OPI!!!
Dom hittar alltid det rätta i rätt tid, var in och kollade lite på höstens lacker i dag och dom här underbara färgerna fick följa med mig… vet bara inte vilken jag ska välja i kväll när jag ska till kära RosaLie och fixa mina naglar..
Kommer från höstens Germany Collection och färgerna är; Every month is oktoberfest, Greta-bly blue och German-Icure.
 
 
Måste hasta till min nageltjej… så får vi se sen vilken färg jag valde…
 
 
Ha de bäst så länge!
 
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »