0 0
Read Time:46 Second

I dag när jag var ute på kundbesök gick jag förbi en super härlig inredningsbutik på Adelsgatan i Visby, gick in för att ”titta” och fann (som vanligt när jag hamnar i dessa butiker) en hel del som skulle passa hemma i min Casa 😉 Butikens ägare heter Ingela och var SÅ trevlig och hjälpsam, så ni som är i Visby och är sugen på lite ny inredning till hemmet, gå in till KUSTNÄRA!!!

En av skyltfönstren till Kustnära
 
Se så Välkommen man känner sig!
 
Vill ha…. vill ha…
 
En liten dröm!
 
Och här har vi trevliga Ingela själv
 
Så nu har jag fått ytterligare en ”måste” butik att besöka när jag är i Visby 😉
 
 
Nu är mina trippande fötter på väg mot sängen, en lång spännande och händelserik dag väntar imorgon 😉
 
 
Dröm sött!
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »