0 0
Read Time:57 Second
För er som fortfarande är så DUKTIGA och skickar julkort kan jag tipsa om dom här snyggingarna ifrån YLVA SKARP
 
 
 
Jag skulle bli jätteglad om det damp ner ett av dom här fina korten i min brevlåda till jul..
Ni kan lätt knappa hem dom via hennes hemsida
 
 
GOKVÄLL FINA ONSDAG…
 
Men burr så kallt det är ute, var ute och sprang imorse och då var det inte alls så här ruggigt, tycker det är så skönt att träna på mornarna så man har det ”gjort”, jag blir lite slö på kvällarna efter jobbet..
 
Har precis kommit hem och slagit mig ner i soffan, hade två spännande möten efter jobbet som var över förväntan, hade nog inte väntat mig denna utgång, men än är inte sista ordet sagt, får hålla mig till tåls ett tag till…
 
Nu kurrar det rejält i magen, åt en liten, och då menar jag LITEN  sallad till lunch så nu måste jag fylla på …. ses imorgon igen!
 
Njut av onsdagkvällen tillsammans!
 
Sov så gott när det är dags…..
 
 
 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “JULKORT

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »