Nu är jag ”Helt galen”

0 0
Read Time:1 Minute, 19 Second

Jag är HELT mållös… jag säger bara TOMAS LEDIN, vilken man! vilken människa! vilken feeling! Jag säger det igen TOMAS LEDIN!!! Nåt utav det bättre jag sett…. Kan varmt rekommendera er att gå och se den. Den har premiär på Cirkus här i Stockholm på torsdag. (20 sept)

Innan showen var det middag på en av mina favorit restauranger, Villa Godthem, mina kunder Parampara, bjöd på en riktigt grym 3-rätters middag, den bara smällte i munnen, och till det serverades enormt god dryck och naturligtvis ett glas champagne som välkomstdrink, där jag finns finns champagne, eller tvärtom 😉

Ni måste bara få se lite pics från kvällen….

 
 
 
 
Börjar med kvällens outfit: Blus Novita Tullhuset, halsband Day, Kavaj Zara, Byxor Mos Mosh (Duffy Pants) Creative Lounge och mina ybersköna svarta boots inköpta i Visby. Sen sprang jag förbi denna fantastiska parfym i går, höstens nya från Gucci… en sån där MÅSTE ha parfym 😉 som jag naturligtvis invigde i går (för Tomas skull.. haha…)
 
Här ser ni den grymma 3-rätters middagen… mums!
 
 
 
 
TL <3
MÅSTE ses!
 
Kan bara säga… TACK Tomas Ledin, TACK Parampara för denna fab kväll!!!
 
Men i dag är det onsdag och det betyder arbetsdag så nu får man vakna och komma tillbaka till verkligegheten, men i dag är också en bra dag, min kära väninna kommer så jag får klämma lite på hennes mage… hoppas jag får ta ett kort på magen så ni får se hur rund och fin den blivit 😉
 
 
Hastalavista


 
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »