0 0
Read Time:1 Minute, 59 Second

Går fortfarande med Tomas Ledin på näthinnan…. haha. Isabella Sensuella… Snart tystnar musiken… nä, jag tror jag ska gå och se den en gång till!!

Dags att samla tankarna och fortsätta med vardagen…

Vad skönt det är att bara vara tillsammans med någon som är som en själv 😉 min underbara gravida väninna lägger sig i soffan med fötterna högt, jag springer runt och plockar, byter ut blommorna i köksfönstret och vardagsrumsfönstret. Plockar upp ett STORT paket som kommit från Blackballon, plockar ur diskmaskinen och naturligtvis serverar vatten och lite sweet 😉
Middagen bestod av Sushi och till efterrätt… ja GB gräddglass, nogger!!! Eftersom vi båda två var på Tomas Ledin i går, dock inte i samma sällskap, så missade vi ju HOLLYWOOD FRUAR!! Så på med datorn och i med sladdarna till tv:n, så, och där satt vi  som två törstiga hundar och förundras över hur vissa människor fungerar 😉

Min förkylning vill inte gå mot det bättre, snarare tvärtom, men jag MÅSTE bli frisk till på lördag, då blir det STCC Finalen på Solvalla! Önskar att jag kunde ta några timmar i soffan och försöka krya på mig i morgon men det hinns tyvärr inte med, redan kl 07.45 kommer några killar och skall mäta för mitt kakel i köket, tänkte sätta en vit glasskiva istället för kakel…. sen är det fullt ös på jobbet.

Har lite tankar på att göra om här i vardagsrummet så har kollat runt på nätet och spanat lite nya soffor och fåtöljer… så vi får väl se vad det blir 😉

Den här fina fåtöljen vill jag ha, men då vill jag ju naturligtvis ha soffan till också 😉
GERVASONI
 
Nu börjar jag få lite svårt att andas, dags för lite nässpray kanske… men innan jag stänger datorn för kvällen tänkte jag visa lite pics på lite nya saker som kommit in i mitt hem 😉
 
 
Så mysigt sken av dom här fina ljuslyktorna…
 
Svarta brickan från Day, Blackballoon har en tillfällig placering tills jag bestämmt vart den passar 😉 Fruktskål och ljus TineKhome, vattenflaskor House Doctor My Tivoli
 
I dag kom denna coola stol hem till mig och fick sin placering i hallen.
(Nästa stora projekt är slipning av golv och någon snygg lasyr)
 
Nej kära vänner, nu är det dags….
 
God Natt!
 
 
 
 

 
 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »