0 0
Read Time:1 Minute, 14 Second

… är det alltid när min skatt kommer, och den här gången,(som vanligt) hade han med sig en påse från TULLHUSET, ååå det är så spännande varje gång och få se vad Anna och Katarina på Tullhuset plockat ihop 😉 Tänkte att även ni skulle få se vad som fanns i påsen.

Idag ska jag och Filip ner på staden och träffa ”gamla” kära Tove från Västerås och käka lite lunch, ska bli superkul! Var SÅ länge sen vi sågs!! Blir lite Sushi/Thai på bästa stället i Gallerian.. Muuums!! Sen var det tydligen jeans inköp också fick jag precis reda på… haha.. men det gör inget, tycker det är så roligt när lilla skatten vill köpa kläder för han klär i allt!

Här kommer en bild på mig och min ”lilla” skatt när vi var på STCC igår, ikväll kommer ett litet inlägg om gårdagen förresten 😉

Något längre än mamma 😉
 
 
Mer bilder får ni som sagt se senare ikväll… Men nu ska ni få se vad som gömde sig i min lilla påse från Tullhuset…
 
 
Allt finns som sagt på Tullhuset, ögongodiset hittar ni som bor i Västerås på Hilda´s hudvård som även det ligger i Tullhuset.

 
Så idag blir min outfitt….
 
Nya härliga höstfärgen från Odd Molly i denna klänning, halsband och skor köpta i Visby
 
Redo för stan med bästa Filip, lite lunch och kanske lite shopping 😉 ses senare kära vänner!!
 
Ciao!
 
 

 Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

3 thoughts on “JULAFTON

 1. Vilken härlig, inspirerande blogg du har. Du har så bra smak både vad gäller kläder och inredning. Odd Molly tunican är så snygg, tycker du den kliar? Såg att det var ull i den. Hur är den i strl?

  Mvh
  Annika

 2. Tack snälla Annika! Det glädjer mig att du tycker om den och att du tycker om det jag visar och skriver om.
  Klänningen är som sagt av ull och jag är jätte känslig, men jag har en långärmad t-shirt under. Jag har Strl 1 och det har jag i dom flesta Odd Molly kläder.

  Kram
  Helen

 3. Hej
  Hur lång är du? Jag tycker om klänningen, men är rädd att den blir för kort till mej, som är 171 cm.
  Trevlig kväll
  / louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »