0 0
Read Time:1 Minute, 12 Second

Regnet smattrar utanför fönstret och jag och min skatt har precis ätit Tacos, det blev början på vårat fredagsmys! Tacos har vi ätit på fredagarna sen barnen föddes känns det som… men lika gott för de!

Denna dag har gått fort, skönt, för nu sitter vi här i en varsin ända av soffan och pratar om livet, skolan och framtiden, tänk vad åren går, min lilla skatt är snart 15 år, 1.79 lång och ögon som man bara drunknar i… min ”lilla” gose <3. Vad ska det bli utav honom?

Innan jag visar hur otroligt MYSIGT vi har så är det några som frågat vad jag haft på mig idag, så här kommer en liten snabb serie…

Tröja Hunky Dory och väska Campomaggi från Tullhuset Jeans 7 all mind kinden, Roxeanne, Tintin Style
 
Boots Steve Madden (köpta i London)
 
 
Både Filip och jag var JÄTTE hungriga så jag hade som tur var förberett maten innan han kom med tåget.. Det var länge sen det var så kul att laga mat som det var ikväll! Här ser ni resultatet…
 

    Mumsfillibabba!!
 
Fruktskålen påfylld
 
Och sist men inte det minst viktiga…….
 
Godis bordet!!
 
Nu kära vänner blir det filmtajm, ikväll ska vi se SAFE med Jason Statham, sen blir det gonatt, för imorgon bitti bär det av mot STCC 😉
 
 

 
 
 
 

 

 
 
 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »