0 0
Read Time:1 Minute, 30 Second

Puuh…. äntligen sätter jag mig ner och tar det lite lugnt så här på småtimmarna! I morse när jag gick till jobbet fick mina Primeboots komma ut ur garderoben, det är bara att konstatera, det ÄR höst 😉


Ett av favorit köpen förra vintern
 
Har haft en del att göra på jobbet idag och kände att jag behöve skämma bort mig själv lite grann när jag slutade, så de fick bli en thai massage på nästan 2 timmar, wonderful!!!
Var även ”tvungen” att åka in till stan i ett ärende, måste köpa en STOR kastrull tills imorgon då jag ska göra risalamalta till onsdagens mässa 😉 (några hundra besökare) men så råkar ju Mathilde ligga precis i närheten och det är ju en dröm att gå in i den affären, varje gång jag går in i affären är mitt mål att INTE handla något, men tyvärr är det nog inte många gånger jag lyckats med de…..
 
Så det var en liten kasse som fick följa med mig hem….
 
Vad tror ni döljer sig i denna fina påse?
 
Men innan ni får se vad den innehåller ska ni få se vilket fint kort som låg i min brevlåda i dag <3
 
Är det inte sött så säg 😉
 
Men nu ner i påsen!
 
Hoppsan, lite dödskallar till min samling 😉
Bälte från Hunky Dory
 
Det sista i min påse kan jag knappt vänta med att börja använda, ge mig mer höst, jag vill ha mer höst…
 
Ralph Lauren! SÅ underbar! SÅ snygg!
 
Nästan så jag vill ta med mig den ner i sängen och gosa med 😉
 
Hoppas Ni haft en bra dag, det har jag haft!
 
Good Night!
 
 
 
 
 
 

 


Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »