DET MAN INTE HAR I HUVUDET….

0 0
Read Time:1 Minute, 43 Second

… Ja egentligen skulle man nog inte berätta såna här saker men jag gör det ändå 😉 Var ju ner på stan igår och köpte en stor kastrull, lämnade dock kastrullen i butiken medans jag sprang in på Mathilde och blev helt förvirrad av allt fint som kommit hem. Stressad som jag var eftersom jag skulle på thai massage halvsprang jag ut från Mathilde och fort iväg med bilen för att inte komma försent till massagen. Lite planering och relax innan det var dags att gå och sova.
Vaknar ganska tidigt imorse och började gå egenom dagen i huvudet, skulle ju som jag skrev igår koka en hel del grötris till min risalamalta imorgon, så slog det mig, katrullen!! vart är kastrullen!!
JO, naturligtvis hade jag glömt att hämta den, så det var bara att sätta sig i bilen och åka ner på stan igen!!
”Felet” jag gjorde idag var att jag gick in på Mathilde först, för jag hade sett ett linne där igår som skulle passa SÅ bra till middagen som jag ska ut och äta imorgon kväll…. ajajaj! Men sen kom jag ihåg kastrullen, men innan jag åkte hem styrde bilen mot Tintin Style, där jag var tvungen att hämta nästa plagg som också skulle få följa med  imorgon kväll 😉

Vad påsarna innehåller får ni se imorgon 😉 två tidningar för inspiration fick också följa med hem.
 
Men ni ska inte tro att jag glömt bort mitt grötris, nej, nej, har kokat 40 port ris här under dagen och även förberett middagen då jag får middagsbesök 😉
Blir lite sallad med en chilli sås och lite bröd… SÅ gott!
 
Bon appetit!!
 
Bara älskar risalamalta NORMALT, men nu… nej, jag får vänta till jul, till dessa 40 portioner har det bara gått åt 8 liter grädde!! Men äntligen är dom färdigpackade och klara, tur att jag fick lite assistans 😉
 
Vägen till risalamalta
 
Hinner se slutet på Hollywood fruar innan det är dags att lägga huvudet på kudden 😉
 
Hoppas ni sover sött inatt mina vänner!

 Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »