DET FINNS ALLTID NÅGOT ATT FIRA!

0 0
Read Time:38 Second

Antingen kan man fira att man köpt en ny skjorta från Hunky Dory, ett par stövlar från Primeboots, en jacka från Tullhuset eller nåt annat som är värt att fira!
Själv kommer jag att fira ikväll med lite goda tilltugg och CHAMPAGNE …..

 
Och då undrar ni förstås vad jag har att fira… jag har säkert en hel del att fira, men just ikväll tänker jag fira att på dessa få veckor jag haft min blogg är uppe i över 10 000 besökare!!!! Jag vill tacka Era underbara läsare för att ni tittar in och läser min blogg och gör era inlägg och ställer era frågor!
Ni är fantastiska!!
 
 
Hoppas ni också har nåt att fira och att ni får en fin kväll!
 
Hughs

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »