0 0
Read Time:52 Second

Gomorgon alla glada! I dag är det höst och blåst i huvudstaden så vad passar väl bättre än att ta på sig sina höstkläder, sätta på sig en varm och go höstjacka och bege sig ut i det soliga vädret? För det är precis det jag tänker göra idag, gå ut, ta med mig kameran och försöka hitta några fina härliga platser och ta några pics! Vad gör ni själva en dag som denna?

Igår skulle jag ha varit i Västerås och sett min lilla skatts sista match men tyvärr blev han sjuk ;-(, men jag har bestämt mig för att åka och hälsa på honom på måndag istället <3 och tänkte då samtidigt passa på att åka in på Tullhuset, dags att kolla på lite nya soffor till mitt vardagsrum, och även hämta en fin klänning som snälla Anna lagt undan till mig 😉

Innan jag rusar skall ni naturligtvis få se dagens 😉

Tröja Hunky Dory Best of Brands boots Primeboots Brandos
 
Ha nu en riktigt fab lördag!
 
Tjingeling

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »