0 0
Read Time:1 Minute, 19 Second

Vilken härlig och mysig söndag jag haft, lite fix och trix med inredning, skön morgonpromenad och dagen avslutades med ett bio besök, HYPNOTISÖREN!

Det första som stod på schemat och prio för dagen var min träning, och som tur var så hade jag vädergudarna med mig så det fick bli en powerwalk runt två fina sjöar jag har här i mitt område, en rask promenad och det tar ca 1 timme, alldeles perfekt!
Så vacker och härlig natur…..

Bästa sättet att starta dagen på
 
Härliga höstfärger 
 
Därefter en sväng ner på stan för att träffa gulliga Anika (ByNika) lite snabbt innan hon imorgon beger sig till Thailand igen, hoppas verkligen jag kan åka ner och träffa henne här i oktober <3.
Sen var det hem igen för att flytta, ändra och komma på lite nya ideér för hur jag vill göra här hemma, ska ju iväg och titta på soffa imorgon 😉
 
Ett skönt avslut på dagen fick det bli med ett biobesök, HYPNOTISÖREN, säger bara en sak GÅ OCH SE DEN!! Och naturligtvis! hamnade vi på en biosalong där det runtom fanns MASSOR med butiker och vad hände då? Jo, en mysig härlig klänning från ACNE följde med ut ur butiken, den får ni se på onsdag när jag ska ut på middag 😉
 
Nu är det snart dags att säga tack och hej till den här helgen, imorgon börjar vi om igen, för att vänta på nästa helg.
 
Hoppas ni har haft en lika mysig helg som jag har haft!
 
 
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »