0 0
Read Time:1 Minute, 27 Second
Supersnygga silvergranar som snart ska få pryda mitt hem, tänkte smyga fram lite smått med mina ”icke” röda julsaker under helgen, jag funkar som så att jag gärna ställer fram dom tidigare, för dagen efter julafton vill jag att dom ska bort så fort som möjligt 😉
Dessa granar finns både på Blackballoon och på Tullhuset
På söndag kommer en leverans från Tullhuset med massor av härligt pynt från Walther & Co… Spännande!!
 
 
TIDIG PAKETÖPPNING
 
Äntligen! Har min lampa från BTC kommit, hoppas jag får hjälp att sätta upp den inom kort 😉
 
Och så här fin blir den när den kommer på plats. Finns hos Hvita Villan
 
 
Min kväll på stan….
 
Hade en superduper trevlig kväll på stan med härliga Monika, hon har också en blogg förresten, gå gärna in och läs den, http://livstidpamoderjord.bloggplatsen.se. Började kvällen med att träffas på Stures, sedan blev det middag på Grill och sen avslutade vi kvällen på Noppes, men vi var duktiga och åkte hem tidigt! Det är ju arbetsdag idag!!
 
Har en kanon duktig frisör här där jag bor som brukar hjälpa mig i sista minuten, så även igår….
 
Håret tvättat och fixat
 
Kvällens outfit fick bli denna….
 
Kavaj Zara Topp Vila till det ett par svarta jeans från MosMosh och ett par svarta boots från Munderingskompaniet
 
Närbild på toppen!
 
Härlig atmosfär på Grill!
 
 
 
 
Det är en grå och trist dag här i huvudstaden, en sån där dag som man bara skulle vilja kura upp sig i soffan och titta på en bra film, men det går ju inte 😉
Hastar iväg på mina kundbesök…
 
Han en fab dag!
 
Kramiz
 
 
 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »