0 0
Read Time:1 Minute, 13 Second

Vaknar upp till riktig höst här uppe i Ljusdal, temperaturen ligger runt 2 grader, löven har gulnat och daggen ligger i gräset, härligt men burrigt!
Klär på mig och tar en powerwalk till min kusin som bor ca 45 min gångavstånd härifrån, trodde inte mina ögon när jag kom fram, där stod VÄRLDENS frukost framdukad. Det var mannagrynsgröt, te, ägg, sylt, bröd, ost, juice…. you name it! Tack kära kusin för god frukost och en mysig stund tillsammans 😉
Hem igen för en dusch och en makeover, ner på, som vi kallar det här uppe, köpingen, för att besöka en trendmässa, handla lite mat till kvällen, det är jag som står för matlagningen ikväll och sist men inte minst, ett besök på KARDEMUMMA, en mysig inredningsaffär, och där hittade jag en del till hemmet, så imorgon när jag kommer hem får jag göra om lite för att få plats… Längtar!!!
Min lilla skatt och jag ska dessutom iväg och köpa en ny stol/fåtölj när vi kommer hem imorgon 😉

Lite nytt från garderoben fick följa med i resväskan hit upp…..

Skjorta Hunkydory Byxor Rear Boots Munderingskompaniet
Alla kläder finns hos Tullhuset Västerås
 
Små fina detaljer på skjorta, jeans och boots
 
När man är hos mina föräldrar finns det alltid nåt att fira (tyvärr 😉 )
 
Nu ska jag strax börja med maten, återkommer senare med lite härliga pics och recept!
 
Ha en fab lördagkväll kära vänner
 


Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »