0 0
Read Time:2 Minute, 0 Second

Kände mig riktigt festlig och fin igår i mina nya kläder från Hunky Dory… för det var just de som gömde sig i mina bagar, kläder från Hunky Dory, måste säga att just Hunky Dory inför hösten har gjort DET!! Både snygga kläder till vardags och till fest.

Hade först en bra dag på min mässa och jag fick SÅ mycket beröm för min risalamalta… todelido 😉
Hem en snabbis och sprang in till min frisör här på gatan som brukar locka mitt hår när jag, som alltid, är ute i sista minuten, men han tog sig tid så jag åtminstone hade ett moment mindre att utföra när jag kom hem.
Tur att jag hade förberett vad jag skulle ha på mig, för det tar lite längre tid än 30 min för mig att göra mig iordning 😉 och idag hade jag ca 15 min på mig!!

Nåväl, jag fixade de också, beställde en taxi och begav mig till Grill, fantastiska Grill, har ni ätit där någongång? Ett ställe man bara MÅSTE besöka när man är i Stockholm, det är en av Melker Anderssons krogar, med tanke på de så skall jag ikväll besöka en av hans andra krogar, den ny öppnade Trattorian på Kungsholmen, ska bli spännande… god mat och trevligt sällskap <3

Här kommer lite pics från kvällen

Svarta jeans och skinnjacka sen ”gammalt” linne och väst Hunky Dory linnet kommer från Mathilde och västen Tintin Style
 
Så här ser linnet ut bak (om ni undrar vad som sitter på min högra axel så är det mina två söner)
 
I Love My new shoes <3 (Scorett)
 
Välkommen till Grill, är som att stiga in i ett vardagsrum, dessutom gör dom Stockholms godaste Cosmopolitan!!
 
Och vem fann man i baren om inte söta/gulliga/snygga/snälla Emelie <3
 
Kvällens middag bestod av – Förrätt Löjrom – Varmrätt Oxfile – Dessert Creme Brelee
Amazing Dinner!
 
Synd bara att tiden går så fort när man har roligt, men det kommer fler tillfällen, och en redan ikväll. Dags att hoppa in i duschen och förbereda sig innan man dyker in i garderoben, får se vad man ska ta för outfit ikväll….
 
See U soon!
                  
 
 
          
 
 
 
 
 
 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

4 thoughts on “Middag på Grill

 1. Tjing! Snyggt linne och västen e grym!! Får man fråga vilken strl du har på linnet? Är det i en blå nyans?

  Ha en trevlig kväll! / Sara

  1. Hej Louise!
   Tack så mycket 😉
   Färgen är blå/grå men i butik går den som grå, dessvärre kan jag inte hjälpa dig med namnet på den, men du kan ringa butiken Mathilde här i Stockholm och förklara hur det ser ut eller Tullhuset i Västerås.

   Lycka till!

   Kram
   Helen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »