0 0
Read Time:50 Second
Idag är det tisdag och gårdagens måndag kommer inte tillbaka 😉
 
 
Sushi och Taken2, det var precis så min fina måndag såg ut, för er som sett ettan kan jag varmt rekommendera att ni även ser den här filmen. Liam Neeson är riktigt bra!
 
På väg hem från bion, Jacka Swe48 Tröja Hunkydory Jeans 7 Boots Primeboots Väska Campomaggi

 
Vad hände mer under min måndag? Bra möten och samtal med spännande människor, inköp av nya blommor till mitt köksfönster, lite fix här hemma. I eftermiddag fortsätter min jakt på den ”perfekta” soffan, har hittat en som jag verkligen har fastnat för så jag måste gå tillbaka och se om jag fortfarande känner likadant 😉
 
Nu måste jag ila iväg, har två viktiga möten här på morgonen….  Tänkte även försöka hinna med ett besök hos min thai massör efter jobbet, två timmar av total avslappning är vad jag behöver!
 
 
Önskar er en fin höstdag!
 
Tjingeling
 

 
 


Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “TAKEN2

 1. Hej!
  Äger du ett par Please jeans? Undrar om du har en aning hur dem e i strl? Vad du möjligen har om du äger ett par.

  Trevlig kväll! Kram Sara

 2. Hej Sara!
  Jag köpte 2 par i somras, ett par vita och ett par jeans och i dessa har jag XS, dom vita sitter perfekt medans jeansen tycker jag är för tajta över låren, har dock alltid problem med mina lår i byxor 🙁
  Hoppas det är till någon hjälp 😉

  Trevlig kväll till dig också.

  Kram
  Helen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »