0 0
Read Time:1 Minute, 33 Second

Igår började mitt ”favvo” program SOLSIDAN och till det ville jag mysa med lite popcorn och krypa upp i mitt lilla soffhörn, jag är en person som har 1000 saker igång hela tiden, så även igår kväll, när popcornen låg i micron och poppade för fullt skulle jag ”bara” hämta tvätten osv… vad blev resultatet? Brända popcorn!! Brandlarmet började tjuta, och nästan jag också, för ni vet väl hur brända popcorn luktar? Usch och fy!!’
Hur som, det blev SOLSIDAN men INGA popcorn 🙁

Idag (har lukten nästan gott bort) började jag dagen med att försova mig!! Hade glömt att ställa telefonen på väckning!! Suck! Ni vet ju hur dagar blir när man försover sig? Men jag får trösta mig med att det är fint väder här i huvudstaden, lite kallt men solen är framme, så idag blir det äntligen dags att ta på min gosiga jacka….

Min myspys jacka kommer från Tullhuset (gwynedds)
 Skor Primeboots Byxor i skinn Hunkydory
 Har massor av ”måsten” på min agenda idag men det är då jag trivs som bäst 😉
 
 
HEMMA HOS MIG
 
Tänkte bara visa några små pics hur det ser ut hemma hos mig just nu, lite som är klart, lite som ska fixas och lite som ska bytas ut…
 
Nya stolen som passar SÅ bra i min hall, kudden House Doctor från Kardemumma i Ljusdal
 
Dessa fina blommor har fått flytta in i mitt sovrum
(finns på Kardemumma)
 
Älskar mina boxar (House Doctor)
 
Tavlor som väntar på att få komma upp på väggen
(House Doctor från Kardemumma)
 
 Svarta pingviner bjuder jag på på mitt fina fat och burk från TineK
 
Ha nu en riktigt skön höstdag kära vänner!
 
Kram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »