0 0
Read Time:1 Minute, 50 Second
   

Incheckningsdisken på Newarks flygplats
 
Reflekterad över Halloween när jag var i New York, det är en STOR dag för dom, överallt, och då menar jag ÖVERALLT, fanns det Halloween prylar i massor, dom hade till och med egna super stores med allt ifrån små klistermärken till godis och kläder, hade varit häftigt att fira Halloween ”over there”
 
 
Till och med på flygplatsen höll dom på att förbereda…..
 
Hos den här vackra damen fick jag checka in
 
Skulle vilja se det här på svenksa flygplatser 😉
 
Som ni kanske märker är jag inte alls med i tiden än, jag har inte riktigt vant mig vid timmarna utan blir vaken lite sent på nätterna, därav mina sena inlägg!
 
Hoppas ni haft en bra onsdag raringar!
 
Hittade en affär med hur mycket Minnetonka som helst, och det bästa av allt var att dom inte kostade någonting…. Det pris jag betalade för mina skor får ni tredubbla här hemma för att komma upp i det svenska priset!!
 
 
 
Dom här fick bli mina 😉
 
 
 
Ja, så har dom till sist hamnat i min garderob! Har aldrig varit nån fan av dessa, men nu kunde jag inte låta bli, skönt att bara sticka i fötterna när man ska iväg… Och till halva priset mot för här hemma!
 
Ett par svarta fick det bli 😉
 
Nej nu ska jag inte trötta ut er mer idag med vad jag inhandlat!
 
Kan ni fatta att det är 1 november idag? Helt ofattbart, vart har året tagit vägen? Som jag skrev i ett tidigare inlägg har vi mycket att fira i november, men sen är det ju faktiskt inte långt kvar till jul!!
Handlade med mig lite klappar till barnen nu när jag var borta 😉
 
Appropå handla!
Jag kan inte förstå hur fräcka folk kan vara! Någon hade stoppat kläder, skor, schampo, ja, allt möjligt i min väska när jag skulle fara hem 😉
Vet ni vad väskorna (2st) vägde??
50 Kg!!!
Puuh… näe, det är nog dags att gå och sova nu!!
 
Natti Natti
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »